Wordt jouw schoolgaan belemmerd door een combinatie van problemen op en buiten school? Heb je door deze problemen achterstanden opgelopen, ben je het overzicht kwijt of vind je het lastig om naar school te blijven komen? Dan kan je in aanmerking komen voor extra begeleiding, het PLUS-MBO coachingstraject.

Wat houdt het in?

We ondersteunen je in het creëren van overzicht in schoolwerk en leven. Je werkt op een praktische manier aan vaardigheden. Met het onderwijs als focus werk je aan de vraag: “Hoe combineer ik school met alles wat mij tegenhoudt om een startkwalificatie te halen?”. PLUS-MBO biedt twee mogelijke vormen van begeleiding:

  • individuele PLUS-coaching
  • groepstrajecten
Werkwijze
  • Bij individuele PLUS-coaching krijg je een coach toegewezen die met jou een begeleidingstraject afspreekt. De inhoud wordt bepaald in nauw overleg met jou en je opleiding;
  • Bij een groepstraject kun je deelnemen in een groepstraject dat past bij de begeleidingsvraag die je hebt
Duur van het programma

De duur van het programma verschilt per variant.

Aanmelden

De aanmelding voor alle trajecten verloopt via het CvS met behulp van een aanmeldingsformulier.

Locatie

Deze begeleiding vindt plaats op verschillende locaties in Amersfoort, Utrecht en Nieuwegein, afhankelijk van het aanbod.

Download

Download hier de flyer.

banner-1

Stel je vraag op WhatsApp

Via WhatsApp kun je gemakkelijk de vragen stellen die jou bezighouden over bijvoorbeeld school en werk, maar ook persoonlijke vragen.

CheckIt_Chat_groot