Niet voor schoolvragen over ziekmelding, stages, examens etc. Wel voor persoonlijke problemen, als je ergens mee zit of hulp zoekt.
Wanneer kan ik appen?

Je kunt op elk moment en elke dag een berichtje sturen. We proberen op schooldagen zo snel mogelijk te reageren op je bericht.

Je kunt ook altijd een vraag stellen via het contactformulier.

Is het contact via WhatsApp vertrouwelijk?

Ja!  De schoolmaatschappelijk werker of coach van ROC Midden Nederland of de Buurtteammedewerker waarmee je appt, gaat vertrouwelijk met jouw vragen om. Stel dus met een gerust hart al je vragen.

Ga altijd voorzichtig met je persoonlijke gegevens om en zorg dat anderen niet zomaar op je telefoon en in je WhatsApp kunnen. Je vindt het privacybeleid van WhatsApp hier.

Voor wie is deze WhatsApp bedoeld?

Voor alle studenten van ROC Midden Nederland.

Bij wie kan ik vandaag terecht?
Met welke vragen kan ik appen?

Je kunt ons appen met persoonlijke vragen (dus niet voor ziekmelding of schoolvragen). App ons als je ergens mee zit, als je een probleem hebt en erover wilt praten, als je hulp zoekt.

Als je vragen hebt over geld, studiefinanciering, schulden etc. kijk dan hieronder voor de WhatsApp van het Financieel Spreekuur.

Met wie app ik en waarover?

Je kunt appen met de volgende medewerkers. Bij hun naam zie je staan waar ze extra veel van weten. Zit je in Utrecht op school dan kun je op elke dag van de week appen met het Buurtteam MBO, zij staan klaar voor alle studenten die hulp nodig hebben bij psychische problemen, gezinsproblemen, relatieproblemen, eenzaamheid, huiselijk geweld, leven tussen twee culturen, verslavingsproblemen, financiële problemen etc.