Zou jij iets steviger in je schoenen willen komen te staan, maar weet je niet hoe? Binnen ROC Midden Nederland bestaan verschillende mogelijkheden, waaronder het volgen van  een Empowermenttraining en de anonieme zelfhulpmodules Zelfbeeld en Feedback en conflicthantering. Lees hieronder verder voor meer informatie.

8 goede redenen om gelijk in actie te komen

Herken je je in een of meer van onderstaande punten? Ga dan aan de slag met 1 van de anonieme zelfhulpmodules of vraag naar onze training Empowerment.

  • Je voelt je niet prettig bij mensen die je niet goed kent. Je voelt je dan vaak gespannen of weet niet goed hoe je iets moet aanpakken.
  • Je vindt het moeilijk om voor jezelf op te komen.
  • Je vindt het moeilijk om te reageren op kritiek.
  • Je slaat regelmatig dicht of kunt alleen reageren met boosheid.
  • Je vindt het lastig om “Nee” te zeggen zonder dat er ruzie ontstaat.
  • Je bent bang om negatief beoordeeld te worden.
  • Je hebt het gevoel dat je niets weet of kunt.
  • Je doet je door onzekerheid anders voor dan je bent, bijvoorbeeld heel stil of stoer.
Mirro zelfbeeld

Denk jij vaak negatief over jezelf, en denk je dat anderen ook zo over jou denken? Met de module Zelfbeeld van Stichting mirro kun je je negatieve zelfbeeld overwinnen. 

Ga naar mirro Zelfbeeld met de button hiernaast. Je logt in met je inloggegevens van het ROC.

Introductie mirro Zelfbeeld
Mirro Feedback en conflicthantering

Iedereen heeft regelmatig met feedback en conflicten te maken. In deze module leer jij hoe je op effectieve manieren met feedback en conflicten om kunt gaan.

Introductie Feedback en conflicthantering Mirro
Wat houdt de training Empowerment van het CvS in?

Met de training Empowerment kom je sterker in je schoenen te staan! Door deze training werk je gericht aan je zelfvertrouwen en zelfsturing waardoor je beter zelf richting aan je leven en je loopbaan kunt geven, ook al zitten je situatie of omstandigheden niet mee. Door deze training heb je het gevoel zelf iets aan de situatie te kunnen doen.

Werkwijze

Vòòr de training maak je een online vragenlijst en heb je een persoonlijk gesprek met de trainer. Daarna bespreken we de uitslag en jouw persoonlijke leervraag. De bijeenkomsten tijdens de training zijn gericht op bewustwording, vaardigheden oefenen, ontspanning en stimuleren om positief naar jezelf kijken. Zo krijg je vertrouwen in je eigen vaardigheden om iets tot een goed einde te brengen.

Bij de afsluiting van de training maak je opnieuw de online vragenlijst en vergelijk je de uitkomsten van de beide vragenlijsten. Het resultaat zou je zomaar kunnen verrassen.

Duur van het programma

Het programma bestaat uit zes tot negen bijeenkomsten van twee uur. We hebben een flexibele instroom dus je kunt op elk moment starten met de training.

Aanmelden

Het supportteam of de expert passend ondersteunen van het CvS verwijst je naar de training Empowerment.

Locatie

Deze training vindt plaats op verschillende locaties in Amersfoort, Utrecht en Nieuwegein.

Download

Download hier de flyer.

banner-1

Stel je vraag op WhatsApp

Via WhatsApp kun je gemakkelijk de vragen stellen die jou bezighouden over bijvoorbeeld school en werk, maar ook persoonlijke vragen.

CheckIt_Chat_groot